identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Amenajare spatiu de joaca pentru caini in cetatea Alba Carolina

Conținutul propunerii

Desi au existat 2 astfel de parcuri in proximitatea cetatii Alba Carolina la ora actuala nu mai este nici unul functional astfel incat stapanii de patrupede sunt nevoiti sa gaseasca diferite spatii neamenajate pentru plimbarea animalelor de companie. Solicitam astfel reamenajarea unui parc de joaca pentru caini in incinta cetatii Alba Carolina.
Amenajarea unui spatiu decent ca si suprafata, imprejmuit, dotat cu mobilier pentru activitatiile patrupedelor, mobilier pentru odihna proprietarilor, retea de apa potabila, cosuri de gunoi. Accesul se va face liber de catre oricetatean al municipiului cu conditia respectarii unor norme de decenta publica dar si cu conditia ca patrupedele sa detina carnet de sanatate actualizat iar pentru animalele din rasa agresiv botnita sa fie obligatorie.Nume depunător: Ionut Horsa
Domeniu: Amenajare spații publice
Locul propus: Cetatea Alba Carolina
Beneficiari: Prorietarii si iubitorii de animale din Municipiul Alba Iulia
Buget LEI: 20000
Număr de voturi: 769

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram