identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Amenajare spațiu de joacă pentru copii și teren multisport, str. Arnsberg

Conținutul propunerii

Descriere:
Spațiul propus pentru amenajare, se află în spatele blocurilor M din Cetate, între str. Cloșca și bulevardul Transilvaniei (vezi imaginea 1 din atașamente).

Spațiul de joacă actual și terenul de sport, au un aspect neîngrijit, cu pericol de accidentare a copiilor, iar din acest motiv este evitat de copiii din zonă, dar și de părinții care încearcă să scoată copii în aer liber, pentru petrecerea timpului liber. Dacă spațiul de joacă este folosit în general de copiii cu vârste mici, terenul de sport va fi folosit, în general, de către copiii cu vârste cuprinse între 10-18 ani, care, în momentul acesta, nu au unde să „bată” mingea.

Spațiul de joacă și terenul de sport, va deservi cca 2.000 de apartamente din zonă (M-uri, str. Cloșca, bulevardul Transilvaniei, str. Arnsberg), dar și blocurile din apropiere.

Reamenajarea spațiului (teren + spațiu de joacă) crea o zonă de petrecere a timpului liber pentru copiii de toate vârstele din zona propusă, prin activități sportive diverse și recreere pentru copiii mici, dar și pentru părinții însoțitori ai acestora.

Amenajarea spațiului nu va afecta zona verde, aceasta va putea fi integrată perfect în amenajarea spațiului, reprezentând o soluție integrată de amenajare a zonelor urbane funcționale.
Amenajare teren multisport
Amenajare spațiu de joacă
Anexat detalii tehnice

Proiect-amenajare-teren-si-spatiu-de-joacaNume depunător: Fatan Petru Vasile
Domeniu: Amenajare spații publice/zone verzi
Locul propus: Spațiul propus pentru amenajare, se află în spatele blocurilor M din Cetate, între str. Cloșca și bulevardul Transilvaniei
Beneficiari: Copiii de toate vârstele
Buget LEI: 493960
Număr de voturi: 129

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram