identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Ansamblu stradal de tip amfiteatru

Conținutul propunerii

Proiectul este pe un amfiteatru stradal inchis, cu o singura intrare (prin spatele scenei) si cu posibilitatea de a fi asamblat/dezasamblat.
Prevazut pe structura metalica si invaluit in lemn. Sectiunea exterioara semirotunda sa fie compusa din panouri semirotunde de tip scoica, demontabile.
Scena de max 30cm inaltime sa permita asamblarea unei orchestre de mici dimensiuni.
Mobilitatea ansamblului permite instalarea acestuia in orice loc.
Educatie si cultura: permite elevilor de la liceul de muzica sa isi expuna talentul la publicul larg, oriunde in cetate, cat si oricarei trupe care nu doreste o scena amplificata.
Amenajari spatii publice: amfiteatrul este mobil, si deci, poate fi instalat unde se doreste redirectionat traficul in cetate.
Facilitati: permite o izolare fonica sau semifonica in functie de spatiul in care este amplasat, prin demontarea pe seciuni triunghiulare a bancilor si indepartarea lor fata de scena. Totodata, dupa aceasta mutare, in spatiul ramas liber se pot adauga sectiuni noi, astfel incat, la reasamblare, amfiteatrul sa isi schimbe circumferinta ,dar sa isi pastreze acustica. Va propun sa va imaginati niste triunghiuri de pizza care isi muta pozitia si pot fi readuse la loc.Nume depunător: Flavius Lazar
Domeniu: Amenajare spații publice
Locul propus: Nu necesita loc de statie
Beneficiari: Cetatenii
Buget LEI: 150000
Număr de voturi: 224

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram