identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Gunoiul acasa

Conținutul propunerii

Implementarea a 20 de pubele selective de gunoi pe malul raului Ampoi (zona dinspre oras sau blocuri) distribuite de la un capat la altul al digului (de la podul de cale ferata pana la Barabant) prin care oamenii care ies la plimbare sau la picnic sa depoziteze deseurile si gunoaiele in zone special amenajate.

Salubrizarea zonei saptamanal prin desacarcarea acestor pubele de catre firma de salubrizare a orasului. Beneficii: Mediu mai curat, apa si natura, crestem simtul civic si cel de responsabilizare fata de natura, zona de agrement.Nume depunător: Andrei Harbea
Domeniu: Mediu
Locul propus: Digul Raului Ampoi
Beneficiari: Locuitori municipiului Alba Iulia
Buget LEI: 20000
Număr de voturi: 136

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram