identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Marcare trecere de pietoni și montare limitatoare de viteză

Conținutul propunerii

Marcarea unei treceri de pietoni care traverseaza strada Olteniei la intersectia cu str. Plevnei si Ion Arion pt elevii care vin de la sc. Av Iancu spre str. Ion Arion (in acest moment exista 2 treceri in aceasta intersectie insa de-a lungul strazii Olteniei - cine doreste traversarea strazii Olteniei sunt expuși) Montarea de limitatoare de viteză pe strada Olteniei, la prima intersectie cu str. Plevnei si apoi la intersectia strazilor Olteniei, Plevnei si Ion Arion precum si pe strada Olteniei pina la sediul e-ON a inca 2 limitatoare, datorita traficului intens și greu, a vitezei cu care se circula si a accidentelor de pe această stradă.Nume depunător: Alin Popa
Domeniu: Alei și trotuare; zone pietonale
Locul propus: Strada Olteniei, Alba Iulia, România
Beneficiari: Toți locuitorii si in special copiii si scolarii din cartier și toți care au probleme de rezolvat la institutiile din zona strazii Olteniei.
Buget LEI: 14000
Număr de voturi: 80

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram