identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Parc de ciclism pentru copii și educație rutieră

Conținutul propunerii

Amenajarea unu parc cu trasee de ciclism in care copiii pot fi lasati in siguranta sa dobandeasca abilitatile necesare tranzitiei catre deplasarea pe biciclete in trafiul urban Atragerea copiilor prin jocuri speciale dedicate sublinierii importantei sigurantei pe carosabil si in afara lui (siguranta bunurilor, tentatiile juvenile, violenta, bullying-ul, adictiile, violenta in familie. In contextul proiectului de mobilitate urbana din Alba Iulia principala problema dezbatuta este siguranta copiilor. Ei reprezinta segmentul cel mai expus dintre participantii la trafic Avand in vedere ca pistele de biciclete sunt amplasate in special pe trotuare si nu pe drumurile publice va exista un mare numar de copii sub 14 ani care vor incepe sa circule cu bicicletele sau mijloace alternative de deplasare. Nivelul de cunostiinte despre siguranta circulatiei la nivelul primar, inclusiv cel gimnazial este foarte scazut.

Jocuri-de-ciclismNume depunător: Robert Marian
Domeniu: Mobilitate_ accesibilitate și siguranța circulației
Locul propus: ȘanȚurile Cetății între Poarta I și ADR Centru
Beneficiari: Copiii din Alba Iulia și împrejurimi de vârstă școlară și preșcolară
Buget LEI: 200000
Număr de voturi: 874

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram