identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Prezentare video/3D a cetatii

Conținutul propunerii

Proiectul prosus consta intr-o prezentare video dinamica a cetatii cat si prezentarea unor locatii in format 3D (cu acces live direct din video).
Proiectul, prin urmare este format din doua parti si va rezulta intr-o filmare dinamica dar totodata interactiva.
Implementare si stragerea de material din teren poate dura de la o luna la 1 an, in functie de cerinte, continut, daca nu se doreste captarea in 3D a unor evenimente culturale, si binenteles, buget.

Scopul proiectului este de mediatizare intr-un mod aparte si la zi a cetatii Alba Carolina. Ca video de prezentare va atasez un clip de tip hyperlapse. Ce face special acest clip este modul in care a fost executat. La fiecare metru se face cate o poza, apoi se prelucrează individual si se compun intr-un clip. Timp de lucru variabil in functie de monument.
La finalul videoului sunt modele de clipuri in format vertical pentru expunere pe social media.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4537492176296469&id=100001071947010Nume depunător: Flavius Lazar
Domeniu: Oraș digital
Locul propus: Cetatea Alba Iulia
Beneficiari: Oras, turism
Buget LEI: 50000
Număr de voturi: 74

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram