identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Reabilitarea echipamentelor din parcul de joaca Electrica si realizarea de accese pietonale, cat si pentru carucioare, sigure si eficiente.

Conținutul propunerii

Se propune reabilitarea echipamentelor invechite de joaca din parcul din fata de la Electrica, strada Nicolae Balcescu, fie prin achizitionarea unor noi echipamente de joaca si prin reconditionarea celor existente.

In momentul de fata la locul de joaca sunt leagane, balansoare sau topogane extrem de degradate ce fie nu pot fi utilizate, fie prezinta un risc de accidentare pentru copii care le folosesc.

Astfel prin acest proiect se propune o punere in siguranta a echipamentelor sau o inlocuire a acestora cat si montarea unor zone cu pavele de cauciuc pentru siguranta copiilor.

Suplimentar fata de aceastea se propune amenajarea acceselor pietonale spre parcul de joaca. Se propun 3 accese semnalizate corespunzator ce vor avea borduri de acces pentru carucioare pe fiecare parte a celor doua trotuarelor din parcarea din fata locului de joaca, cat si desfiintarea a 4 locuri de parcare pentru siguranta traversarii parcarii dinspre strada Nicolae Balcescu conform anexelor.Nume depunător: Paul Bosard
Domeniu: Amenajare spații publice
Locul propus: Locul de joaca Electrica/ Parcare Strada Nicolae Balcescu
Beneficiari: Micii locuitori ai Municipiului Alba Iulia
Buget LEI: 250000
Număr de voturi: 315

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram