identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Salvați Școala Cartierului Bărăbanț

Conținutul propunerii

Cartierul Barabant are o populatie de peste 2500 de locuitori dar nu are o scoala moderna si amenajata pentru a primi si educa copiii cartierului. Dorim o scoala smart asa cum este in Ciugud si atunci suntem absolut siguri ca toti parinti isi vor inscrie copiii la scoala din Barabant asa cum s-a intamplat atatea generatii inainte, in loc sa aglomereze celelalte scoli ale municipiului si sa isi streseze copiii cu transportul local si acesta deficitar.

Scoala din Barabant a fost o scoala excelenta, care a educat la nivel bun generatii peste generatii de copii dar acum este ignorata de autoritati. Asa cum gradinita este acum asaltata de cereri de inscriere de cand a fost renovata si au fost aduse cadre didactice dedicate si performante, asa se poate si in cazul scolii din Barabant. Gradinita si scoala sunt cele mai importante intr-o comunitate.Nume depunător: Daniela Macavei
Domeniu: Educație și cultură
Locul propus: Cartierul Bărăbanț
Beneficiari: Toți locuitorii cartierului Bărăbanț
Buget LEI: 1000000
Număr de voturi: 70

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram