identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Sound & Lights Video Mapping In Cetatea Alba Carolina

Conținutul propunerii

Video mapping-ul este tot mai prezent in orasele din toata lumea si consider ca s-ar potrivii perfect si cochetului nostru orasel care tinteste spre digitalizare si promovare a turismului. Turistii si cei din partile locului, vor asista cu placere la aceste spectacole de sunet si lumini impreuna cu familia si copii, postandu-le adesea pe diferite retele de socializare, atragand un numar tot mai mare de participanti si turisti. Poate usor sa devia o rutina placuta, de weekend, pentru cei mai multi dintre noi menita sa ne relaxeze, inspire si ne energizeze pentru o noa saptamana. Am calatorit mult si am locuit in cateva orase cosmopolite, unde am asisat si implementat multe evenimente si spectacole absolut ingenioase. Din totdeauan mi-am dorit sa pot sa fac ceva frumos pentru orasul meu natal odata revenit. Ceva de care sa se bucure locuitori de toate varstele, si probabil chiar sa inspire pe cineva sa mearga si mai departe.

Avand o vasta experienta in creerea de continut digital online si experienta in organizare de evenimente BTL de pe o pozitie de manager de proiect, doresc sa ma dedic implementarii complecte a unui astfel de proiect in cetatea Alba Iulia, daca voi castiga acest concurs.

Viziunea: Proiectii saptamanale video 2D si 3D pe zidurile Cetatii Alba Iulia, in fiecare weekend si/sau evenimente importante. . Vom prezenta teme generale si o tema pentru fiecare sarbatoare importanta. Ex: Anul nou, Pastele, Craciunul (cateva proiectii diferite) Ziilele orasului etc. Dimensiunile proiectiei vor fi de pana la 46m latime X 14 m Inaltime.

Locatia: Propun 3 fatade ale zidurilor cetatii sau Cladirea Palatului Princiar, sau Cladirea Muzeului Unirii. Va astept cu drag sa votati si sa propuneti si alte locatii pe pagina de Facbook. Costuri de mentenanta. Acest proiect nu este menit sa devina o povara in bugetul local. Chiar din potriva. Ecipamentele audio si video vor fii achizitionate noi si cu garantia aferenta de la productaor.

Proiectul actual include destule teme de proiectie pentru uramtorii cativa ani. Daca se doreste, vom instruii angajatii primariei in tot ceea ce inseamna mentenanta aparaturi isi derularea fiecarui spectacol de sunet si lumini. Folosind proiectoare de ultima generatie, costul alimentarii lor cu curent va fii nesemnificativ. Instalatiile audio vor fii permanent fixate in pucte cheie si rezistente la orice conditii meteo. Costul alimentarii cu curent ar fi de asemena nesemnificativ. Daca va surade proiectul meu, va rog sa il votati si astep cu drag orice sugestii (constructive) pe pagina mea de facebook @historyloversAlba.Nume depunător: Luca Dan
Domeniu: Oraș digital
Locul propus: Alba Iulia
Beneficiari: Toții locuitorii municipiului Alba Iulia și turiștii care ne vizitează orașul
Buget LEI: 916300
Număr de voturi: 25

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram