identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Tabla digitala inteligenta pentru scoli publice cu ciclul primar/gimnazial

Conținutul propunerii

Tehnologia a inceput sa patrunda din ce in ce mai mult in zona educationala, fiind o sursa puernica de schimbare in bine a actului educational. Tinerii sunt mereu ancorati in lumea digitala si este dovedit ca programele scolare se pot imbunatatii apeland al interactivitatea tehnologiei.

Ceea ce propunem este achizitionarea a cel putin o tabla digitala inteligenta si dotate scolile din Muncipiul Alba Iulia, vizat fiind in special ciclul gimnazial. Din datele avute la data depunerii propunerii de proiect stim ca aceste echipamente nu lipsesc cu desavarsire din scolile din Alba Iulia insa suplimentarea lor cu cel putin inca o bucata la nivel de scoala ar sprijini considerabil activitatea cadrelor didactice.

Astfel la nivel de Municipiu estimam o necesitate de aproximativ 15 buc table digitala inteligenta disptribuite in functie de necesitatiile fiecarei scoli in parte in limita minima de o tableta. Ne sustinem proiectul in primul rand avand in spate experienta echipamentelor deja existente in dotarea scolilor iar optiunea doar pentru ciclurile primar/gimnazial o sustinem din prisma discutiilor cu cadrele didactice privind necesitatea intr-o anumita zona eductionala.Nume depunător: Ionut Horsa
Domeniu: Educatie și cultură
Locul propus: Toate scolile/liceele publice ce au si ciclu gimnazial/primar ca si oferta eductionala
Beneficiari: Toti elevii inscrisi in ciclul primar/gimnazial din scolile publice din Alba Iulia
Buget LEI: 200000
Număr de voturi: 564

Noutăți

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram