identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Alba Iulia Brass & Drums

Publicat în: 
7 septembrie 2022

Alba Iulia Brass & Drums sau AIBD se lansează azi, 07 septembrie 2022, cu ocazia sosirii instrumentelor muzicale. Alba Iulia Brass & Drums este proiectul câștigător din sesiunea a doua a Bugetării Participative, cu numele ”Fanfara Tineretului Albaiulian”, care a reușit să strângă cele mai multe voturi. Proiectul este implementat de Asociația Culturală Artele Cetății și sprijinit de Primăria municipiului Alba Iulia. AIBD se vrea cel mai cool proiect din oraș, prin punerea laolaltă a instrumentelor de suflat cu cele de percuție, formând astfel un mix de sonorități atât armonioase cât și ritmuri moderne. Cei care doresc să facă parte din acest proiect, se vor putea înscrie începând de joi, 8 septembrie, ora 16.00 la Caponiera din Cetate, în spatele Palatului Apor, acolo unde se vor desfășura și repetițiile. Instrumentele la care își pot pune plămânii la încercare cât și abilitățile ritmice sunt: tuba, bariton, trombon, atlhorn, corn, trompetă, clarinet, saxofon alto, saxofon tenor, flaut, toba mare, marching snare, premier, cinele, set de tobe. Alba Iulia Brass & Drums nu se adresează doar specialiștilor în domeniu ci se adresează tuturor celor care doresc să facă parte dintr-un proiect muzical și dinamic. Începătorii vor fi îndrumați de cei mai buni profesori și li se va insufla pasiunea pentru muzică și show. O parte din cei care îi vor iniția pe tineri sunt: Emma Damian, Radu Besliu, Cristian Alexievici și Petru Adam. Participarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram