identitate-program-poca-2
Această pagină web este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. „Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, codul MySMIS 128599, codul SIPOCA 637. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.
logo-alba-iulia
Votare proiecte

Perioada de depunere a ideilor de proiecte pentru ediția 2023 a bugetării participative se prelungește până în 16 octombrie, ora 12:00

Publicat în: 
27 septembrie 2023

Bugetarea participativă vă oferă oportunitatea de a avea un cuvânt de spus în alocarea fondurilor pentru proiecte care contează cu adevărat pentru voi și pentru comunitate. Dacă aveți idei creative sau sugestii pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiul nostrum, acum este momentul să vă implicați!

Cum se pot depune ideile de proiecte:

  1. Accesați platforma online bugetareparticipativa.apulum.ro;
  2. Completați formularul de depunere a ideilor de proiecte cu informațiile solicitate;
  3. Asigurați-vă că idea voastră se încadrează în bugetul disponibil și respectă regulamentul și criteriile stabilite.

Echipa noastră va analiza toate ideile depuse, iar cele viabile vor fi supuse votului comunității.

Bugetul propus pentru ediția 2023 a procesului de bugetare participativă este de 1.000.000 lei, cu TVA inclus. Numărul de proiecte finanțate va depinde de bugetele acestora și de numărul de voturi primite. Fiecare propunere trebuie să se încadreze într-un cost total de cel mult 200.000 de lei (inclusiv TVA). Pot fi finanțate mai multe proiecte.

Nu ratați șansa de a face parte din procesul decizional și de a contribui la transformarea municipiului nostru într-un loc mai atractiv.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați pe email bugetareparticipativa@apulum.ro sau la telefon 0372586419.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright Municipiul Alba Iulia © 2024
envelopephonemap-markermagnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram